Натискаючи “Прийняти всі куки”, від підтверджуєте свою згоду на зберігання файлів cookie на вашому пристрої для покращення навігації сайту, аналізу використання сайту та допомоги в наших маркетингових зусиллях. Перегляньте нашу Політику конфіденційності для отримання додаткової інформації.
Налаштування файлів cookie

Як безпечно видалити особисті дані з iPhone перед обміном чи продажем

Перед тим, як продати  чи обміняти старий пристрій, потрібно переконатися, що ваші персональні файли, логіни та паролі не потраплять у чужі руки. Повне видалення важливих даних можна здійснити, скинувши смартфон до заводських налаштувань. Власники iPhone і пристроїв на базі Android можуть виконати цю процедуру як за допомогою системних налаштувань, так і віддалено.

Як видалити дані на iPhone

Існують два простих способи повного видалення даних на iPhone:

  1. Видалення файлів та налаштувань через системне меню.
  2. Відновлення заводських налаштувань через iCloud.
Читайте також: Шість корисних функцій Apple Watch, про які ви не знали

Перший спосіб є найпростішим і здійснюється безпосередньо на смартфоні. Другий спосіб дозволяє видалити дані на iPhone віддалено.

Видалення особистих даних у системних налаштуваннях

  1. Відкрийте «Налаштування».
  2. Перейдіть на вкладку «Загальні».
  3. Виберіть опцію «Скинути» або «Перенести або скинути iPhone».
  4. Натисніть «Стерти вміст та налаштування» (за потреби введіть пароль).
  5. Підтвердіть дію подвійним натисканням кнопки «Стерти iPhone».
Зверніть увагу: щоб успішно видалити дані на iPhone, заряджений рівень батареї повинен бути не менше 25%.

Відновлення заводських налаштувань через iCloud

  1. Відкрийте вебсайт iCloud.
  2. Увійдіть до свого облікового запису AppleID.
  3. Натисніть кнопку «Знайти iPhone».
  4. Виберіть свій пристрій зі списку.
  5. Натисніть кнопку «Стерти iPhone».
  6. Підтвердіть дію подвійним натисканням.

Команду на видалення з iCloud можна надіслати навіть без підключення самого смартфона до мережі. Система запам'ятає ваш запит, поставить його в чергу та активує процедуру очищення, як тільки iPhone під'єднається до інтернету.

Telegram logo

Швидкий доступ до новин та ексклюзивних матеріалів – у нашому каналі в Telegram.

Читайте також